Gratis parkeren thialf heerenveen

Wil je gratis parkeren Thialf in Heerenveen dan zit je doorgaans op zo’n 10 minuten lopen van het centrum en soms langer vanaf Thialf. Thialf zit immers aan de rand van Heerenveen dus gratis parkeren rond een evenement is geen sinecure. Bovendien word gratis parkeren Thialf moeilijk gemaakt omdat er ook nog blauwe zones zijn in Heerenveen.

Gratis parkeren Thialf Heerenveen

Gratis parkeren Heerenveen je ook op de terreinen rond het Abe Lenstra Stadion als er geen voetbalwedstrijden plaats vinden. Gratis is ook het P-terrein KR Poststraat. Beide locaties liggen binnen 10 min. lopen van het centrum maar op minimaal een half uur lopen vanaf Thialf. Wie dat wil kan een fietsje meenemen en vanaf die locaties of elders in de wijk naar Thialf fietsen.

Blauwe zones Heerenveen
Gratis parkeren Thialf: Rondom het NS-station kunt u met de parkeerschijf gratis parkeren. De max. parkeertijd varieert van 30 tot 60 min. (afh. locatie).

Parkeerbeleid Thialf tijdens grote evenementen.

Tijdens grote evenementen is het betaald parkeren rond Thialf doorgaans goed georganiseerd. Ik ben er al heel wat keren geweest en nog nooit heb ik enig probleem gehad om mijn auto kwijt te raken. De kosten bedragen rond de 5 euro en het is allemaal goed aangegeven. Als je die 5 euro kunt missen kan ik je van harte aanraden je aan de aanwijzingen te houden en aldaar te parkeren. Lekker makkelijk, niet te duur en je bent er zo en weer zo weg ook.

Betaald parkeren in Heerenveen.

Hoe verder je van de hal ben des te makkelijker kun je gratis parkeren in Heerenveen. Maar ook Heerenveen heeft betaald parkeren, vooral ook omdat het centrum autoluw is. Het is natuurlijk een bekende en gewilde plek in Noord Nederland met een schaats-tempel, een illustere voetbalclub en een levendig cultureel landschap.

In het centrum, schil en Molenplein geldt betaald en onbeperkt parkeren op:
Maandag  t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur (donderdag  tot 21.00 uur)
Zaterdags van 09.00-17.00 uur
Het tarief bedraagt  € 0,10 per 5 min (€ 1,20/uur) met een maximum van € 6,00 per dag.

In het gebied ten westen van het NS-station parkeert u goedkoper :
4 uur voor € 2,00, een dag kost € 4,00. ​

Gratis parkeren Thialf Heerenveen

Belparkeren Heerenveen
U kunt in Heerenveen uw parkeergeld voor parkeren op straat betalen met muntgeld, maar ook met smartphone, sms of telefoon. U betaalt dan alleen de werkelijke parkeertijd.

De volgende mogelijkheden gelden :

gratis parkeren thialf

 

Thialf, de baan

Thialf, de website

Home